Babasının yaraladığı Buse Erkin yaşamını yitirdi

  • kadın
  • 15:42 7 Mayıs 2024
  • |
img
KAYSERİ - Uzaklaştırma kararı aldırdığı babası Yunus Yılmaz tarafından kesici aletle yaralanan Buse Erkin, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 
 
Kayseri'de, hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı babası Yunus Yılmaz (48) tarafından kesici aletle saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan Buse Erkin (23), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 3 Mayıs’ta Buse Erkin ile babası Yunus Yılmaz arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonrası Yunus Yılmaz, kızını kesici aletle katletmeye çalıştı. Ağır yaralanan Buse Erkin, yaralı halde bir fırına sığındı.
 
Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Buse Erkin, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 
 
38 SUÇ KAYDI OLAN BABA TUTUKLANDI
 
Polis merkezine götürülen Yunus Yılmaz, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. “Kızına karşı kasten öldürmeye teşebbüs” suçunu gerçekleştiren Yılmaz'ın, “kasten yaralama”, “tehdit”, “hakaret”, “6284 sayılı kanuna muhalefet”, “kişilerin huzur ve sükunetini bozma”, “kötü muamele” suçlarından toplam 38 suç kaydı olduğu öğrenildi.
 
4 GÜN SONRA YAŞAMINI YİTİRDİ 
 
ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Buse Erkin ise 4 gün sonra yaşamını yitirdi. Erkin'in cenazesi, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Buse Erkin'in 8 aylık bir bebeğinin olduğu belirtildi.