Erdoğan: Oyunu yazanı çok iyi biliyoruz

img
ANKARA - Haftalık grup toplantısında konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Kuklayı da kuklacıyı da oyunu kimin yazdığını da çok iyi biliyoruz" dedi. 
 
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Meclis'te haftalık grup toplantısında konuştu. Erdoğan, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yaşanan gelişmelere üstü kapalı değindi. Erdoğan, “Son dönemde gündeme gelen tüm hadiseyi tüm boyutlarıyla takip ediyoruz. Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabını soruyoruz. Ülke ve millete karşı vazifesini yapmamasının hiçbir bahanesi olamaz" dedi. 
 
Erdoğan, “FETÖ’ye diyet borcunu ödemek için Yenikapı ruhunu baltalayanlar görüyoruz ki asla boş durmuyor. Siyasetteki tüm sermayesi insanları ayırmak olanların nereye varmaya çalıştığının idrakindeyiz. Kuklayı da kuklacıyı da oyunu kimin yazdığını da çok iyi biliyoruz" diye kaydetti. 
 
'ÖZEL İLE VERİMLİ GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK'
 
Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmeye de işaret ederek, "Önceki hafta sayın Özgür Özel’i AK Parti Genel Merkezi’nde kabul ettik. Kendisiyle verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Türkiye’de siyasetin bir yumuşamaya ihtiyacı var ve biz bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz. Biz hiçbir zaman kutuplaşmanın tarafı olmadık. Hiçbir ayrım yapmadan 85 milyonun tamamını kucakladık. Milletimizin her bir ferdini ortak paydada bulaştırmak için mücadele verdik" ifadelerini kullandı.